Service capete rotative

Kadant Johnson, impreuna cu Energy System Components ofera o gama de servicii specializate pentru sectiunea de uscare a masinilor de hartie. Unele din aceste servicii pot fi oferite si altor industrii dar cu aplicabilitate limitata. Aceste servicii includ:

• Servicii de instalare si intretinere
• Servicii de diagnosticare
• Servicii de evaluare a performantelor sectiunii de uscare
• Servicii de proiectare a sistemelor de abur condens a masinilor de hartie
• Servicii de optimizare si software

 

Servicii de instalare si intretinere

Aceste servicii includ trainingul de instalare a cuplajelor rotative, asistenta permanenta la montaj si punere in functiune si inspectia periodica a cuplajelor. Partea de intretinere si reparare a cuplajelor poate fi efectuata on-site sau la fabrica, in functie de natura reparatiei si tipul de cuplaj.

 

Servicii de diagnosticare

Aceste servicii sunt menite sa identifice sursa unei anumite probleme si sa ofere solutii de remediere. Serviciile de diagnosticare sunt destinate atat sectiunii de uscare a masinilor de hartie cat si altor instalatii care folosesc cuplaje rotative. Diagnosticarea se refera nu numai la functionarea cuplajelor dar si la probleme legate de transferul termic, flexibilitatea instalatiei, verificarea dimensionala a echipamentelor si a sistemelor de distributie si reglare a fluidelor de lucru.

 

Servicii de evaluare

Evaluarea performantelor sectiunii de uscare a masinilor de hartie sunt menite sa identifice limitele si sa ofere solutii pentru maximizarea performantelor si reducerea costurilor de exploatare si operare a sectiunii de uscare a masinilor de hartie. In urma masuratorilor exhaustive efectuate de catre specialistii nostri, beneficiarul va primi un raport complet privind atat partea de sifoane, cuplaje rotative, sistemul de abur condens, cat si recomandari de modificare sau operare a sistemului menite sa atinga cerintele specificate. O astfel de evaluare poate dura intre 3 si 5 zile on site si inca circa 2 saptamani pentru pregatirea raportului.

 

Servicii de proiectare a sistemelor de abur condens

Kadant Johnson, prin divizia sa de sisteme asigura servicii exhaustive de proiectare a sistemelor de abur condens aferente sectiunii de uscare a masinilor de hartie. De obicei aceste servicii includ si serviciile de evaluare descrise anterior, astfel incat specificatia de proiectare sa fie in concordanta cu posibilitatile de modificare sau de modernizare ale masinii. Proiectul include atat partea de dimensionare cat si diagramele P&I necesare implementarii algoritmilor de reglare. In functie de doleantele beneficiarului Kadant Johnson poate include in acest pachet si serviciile de furnizare, implementare si punere in functiune a sistemului, oferind garantii de performanta.

 

Servicii de optimizare

Functionarea masinilor de hartie si in special a sectiunii de uscare a acestora implica are o influenta semnificativa nu numai asupra calitatii produsului cat si asupra costurilor de productie. O solutie avansata de optimizare a sectiunii de uscare se realizeaza prin intermediul programului DMS (Dryer Management System) care poate fi implementat ca sistem de supervizare pe DCS-ul existent sau poate fi furnizat impreuna cu un PLC de control si reglare a sectiunii de uscare.