Parteneri

Kadant

Kadant Johnson este divizia grupului Kadant care se ocupa de producerea capetelor si cuplajelor rotative necesare transferului de fluide intre un sistem fix si unul rotativ. Gama aplicatiilor include transferul apei, aburului, uleiului diatermic sau hidraulic, agentilor de racire sau a altor fluide in instalatii industriale din industria hartiei si cartonului, a cauciucului si a maselor plastice, metalurgica, textilelor, a constructiilor de masini si a prelucrarii pietrei.
Kadant Johnson produce de asemenea accesorii cum ar fi furtune flexibile din hotel inox gofrat, sifoane, indicatoare de curgere si furnizeaza servicii de proiectare si implementare a sistemelor de abur-condens, sisteme de reglare pentru masinile de hartie si carton, statii de separare, statii de reducere racire, sisteme de vid, termocompresoare si alte subansamble ale sistemelor de abur. In completarea gamei de produse, Kadant ofera servicii de analiza si evaluare, intretinere si reparare a acestor sisteme.

Johnson_Fluiten

Johnson-Fluiten este o companie specializata in producerea capetelor rotative de precizie care folosesc tehnologia etansarilor mecanice pentru asigurarea functionarii acestora la viteze de rotatie mari si presiuni ridicate. Gama aplicatiilor include transferul apei, aburului, uleiului diatermic sau hidraulic, agentilor de racire sau a altor fluide in instalatii industriale din industria hartiei si cartonului, a cauciucului si a maselor plastice, metalurgica, textilelor, a constructiilor de masini si a prelucrarii pietrei.
Constructia unica a acestor capete rotative, permite repararea lor fara a fi necesara demontarea de pe masina, reducand astfel considerabil timpii de stationare.

Wika

Fondata in anul 1946, WIKA Instrument Corporation dezvolta continuu, de peste 60 de ani, solutii avansate destinate maturatorilor de presiune, temperatura si nivel, atat pentru aplicatii industriale clasice cat si pentru aplicatii specifice.
Cu o productie anuala de peste 43 milioane de instrumente mecanice sau electronice, liniile de productie WIKA asigura solutii pentru masuratori pentru toate tipurile de aplicatii,in toata lumea.
Leder mondial intre producatorii de instrumente de masura, WIKA are de asemenea o gama larga de produse uzuale, disponibile din stoc, cu termen de livrare rapid, din principalele fabrici din Germania si sau Elvetia.
Produsele Wika pot fi insotite de certificate de test sau verificare conform SR/EN10240, inclusiv certificate de material. Certificatele pot fi 2.2, 3.1A sau 3.1B. De asemenea, pentru instrumentele de laborator, pot fi furnizate certificate de calibrare DKD.

Fitok

Fondata in 1998, FITOK Group este un producator inovator in domeniul fitingurilor si robinetilor de instrumentatie de foarte mare calitate. FITOK Group are centre de cercetare si dezvoltare, facilitati de productie si depozite in Offenbach (Germania), Shenzen (China), Texas (USA) si Dubai (EAU). FITOK Group produce 4 mari categorii de produse, incluzand: valve de instrumentatie si fitinguri de uz industrial, Valve si fitinguri de inalta presiune, dispozitive speciale pentru aplicatii cu gaz si sisteme inchise de esantionare a gazelor.

Logo MEDENUS CMYK

 

 

 

Medenus a fost fondată în 1972 de către Dieter Medenus, și produce regulatoare de presiune pentru gaze, ventile de inchidere de siguranță și supape de siguranță. Fabricația a continuat pentru mai mult de 30 de ani în orasul Rösrath lângă Köln, iar din 2004 s-a mutat în sediul actual din Olpe. Din această nouă locație Medenus livrează un portofoliu complet de produse de înaltă calitate, cu timpi de livrare scurți și la termenele stabilite.
Portofoliul de produse a fost extins și în zona filtrării, pentru a putea furniza clienților noștri, dintr-o singura sursă, întregul lanț de produse pentru reglarea presiunii gazelor.