Parteneri

Clayton

De la inceputurile sale in 1930, Clayton Industries si-a creat reputatia unui furnizor de frunte pentru sistemele industriale de generare a aburului, atat pentru cele cu flacara cat si pentru recuperatoarele de caldura. Designul in contracurent si controlul unic al circulatiei ofera multiple avantaje operationale fata de cazanele traditionale, cele mai importante dintre acestea fiind dimensiunea redusa si capabilitatea de a produce abur la parametrii necesari in cinci minute de la pornirea la rece. Utilizarea celor mai moderne tehnologii de reglare, face ca aceste generatoare sa fie optiunea favorita in proiectele care cer eficienta ridicata si impact scazut asupra mediului.

Brosura prezentare corporatie Clayton

Kadant

Kadant Johnson este divizia grupului Kadant care se ocupa de producerea capetelor si cuplajelor rotative necesare transferului de fluide intre un sistem fix si unul rotativ. Gama aplicatiilor include transferul apei, aburului, uleiului diatermic sau hidraulic, agentilor de racire sau a altor fluide in instalatii industriale din industria hartiei si cartonului, a cauciucului si a maselor plastice, metalurgica, textilelor, a constructiilor de masini si a prelucrarii pietrei.
Kadant Johnson produce de asemenea accesorii cum ar fi furtune flexibile din hotel inox gofrat, sifoane, indicatoare de curgere si furnizeaza servicii de proiectare si implementare a sistemelor de abur-condens, sisteme de reglare pentru masinile de hartie si carton, statii de separare, statii de reducere racire, sisteme de vid, termocompresoare si alte subansamble ale sistemelor de abur. In completarea gamei de produse, Kadant ofera servicii de analiza si evaluare, intretinere si reparare a acestor sisteme.

Johnson_Fluiten

Johnson-Fluiten este o companie specializata in producerea capetelor rotative de precizie care folosesc tehnologia etansarilor mecanice pentru asigurarea functionarii acestora la viteze de rotatie mari si presiuni ridicate. Gama aplicatiilor include transferul apei, aburului, uleiului diatermic sau hidraulic, agentilor de racire sau a altor fluide in instalatii industriale din industria hartiei si cartonului, a cauciucului si a maselor plastice, metalurgica, textilelor, a constructiilor de masini si a prelucrarii pietrei.
Constructia unica a acestor capete rotative, permite repararea lor fara a fi necesara demontarea de pe masina, reducand astfel considerabil timpii de stationare.

Wika

Fondata in anul 1946, WIKA Instrument Corporation dezvolta continuu, de peste 60 de ani, solutii avansate destinate maturatorilor de presiune, temperatura si nivel, atat pentru aplicatii industriale clasice cat si pentru aplicatii specifice.
Cu o productie anuala de peste 43 milioane de instrumente mecanice sau electronice, liniile de productie WIKA asigura solutii pentru masuratori pentru toate tipurile de aplicatii,in toata lumea.
Leder mondial intre producatorii de instrumente de masura, WIKA are de asemenea o gama larga de produse uzuale, disponibile din stoc, cu termen de livrare rapid, din principalele fabrici din Germania si sau Elvetia.
Produsele Wika pot fi insotite de certificate de test sau verificare conform SR/EN10240, inclusiv certificate de material. Certificatele pot fi 2.2, 3.1A sau 3.1B. De asemenea, pentru instrumentele de laborator, pot fi furnizate certificate de calibrare DKD.

Fitok

Fondata in 1998, FITOK Group este un producator inovator in domeniul fitingurilor si robinetilor de instrumentatie de foarte mare calitate. FITOK Group are centre de cercetare si dezvoltare, facilitati de productie si depozite in Offenbach (Germania), Shenzen (China), Texas (USA) si Dubai (EAU). FITOK Group produce 4 mari categorii de produse, incluzand: valve de instrumentatie si fitinguri de uz industrial, Valve si fitinguri de inalta presiune, dispozitive speciale pentru aplicatii cu gaz si sisteme inchise de esantionare a gazelor.

Rifox

RIFOX – Hans Richter GmbH Spezialarmaturen a fost fondata in 1949 de catre Hans Richter. De atunci, compania a progresat continuu, aducand imbunatatiri importante tehnologiei de drenare a condensului. In mod particular, tehnologia RIFOX pentru oalele de condens cu flotor si dispozitive de aerisire a impins limitele de temperatura negative la -196 C iar pe cele pozitive pana la +550 C.
Din aprilie 2012, RIFOX face parte din grupul Thermax. Productia acestor dispozitive de drenare este asigurata la cele mai severe standarde de calitate, mentinand totodata felxibilitate in raport cu cerintele specifice ale beneficiarilor. Centrul de fabricatie din Bremmen (Germania) asigura o livrare rapida si de inalta calitate pentru piata Europeana.

Honeywell

Cu o experienta de peste 100 de ani in automatizari industriale si controlul confortului si securitatii locuintelor, Honeywell este un brand al excelentei in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea produselor.
Produsele, serviciile si tehnologiile care dau nastere Solutiilor de Automatizare si Control ( Automation and Control Solutions – ACS ) sunt deja prezente in peste 100 de milioane de case si peste cinci milioane de cladiri din lumea intreaga, precum si in monitorizarea si controlul procesele industriale asigurand mentinerea productivitatii industriilor complexe la un nivel ridicat.
Prin intermediul nostru, beneficiarii au acces la produsele, tehnologiile si serviciile asociate echipamentelor de control si reglare industriala, echipamente pentru controlul confortului din cladiri si locuinte, produselor destinate instalatiilor de apa si produselor destinate securitatii arderii.

Siemens

Energy System Consult ofera o gama limitata de produse Siemens, in mod particular partea de instrumentatie de camp pentru presiuni, temperaturi, nivele si debite, produse din gama dispozitivelor de reglare pentru cladiri si locuinte, precum si toata gama produselor destinate controlului arderii, cunoscute si sub brandul Landys&Gyr.

Bonetti

De la infiintarea sa in 1905, Cesare Bonetti SpA a proiectat si fabricat robineti si indicatoare de nivel de mare preformanta, atat ca produse standard cat si ca produse la comanda, destinate sa raspunda complet cerintelor de presiune si temperatura ale oricarui fluid. Mutumita reputatiei si experientei dobandite, marcile sale, BONETTI, BONT, CMI si WVE sunt recunoscute in toata lumea ca o garantie a calitatii si fiabilitatii.
Produsele sale sunt destinate in special aplicatiilor industriale din energie, abur, petrol si gaze, criogenie si chimie. Multe dintre produsele standardizate isi au insa aplicatii in toate industriile unde fiabilitatea si calitatea sunt esentiale.

Logo MEDENUS CMYK

 

 

 

Medenus a fost fondată în 1972 de către Dieter Medenus, și produce regulatoare de presiune pentru gaze, ventile de inchidere de siguranță și supape de siguranță. Fabricația a continuat pentru mai mult de 30 de ani în orasul Rösrath lângă Köln, iar din 2004 s-a mutat în sediul actual din Olpe. Din această nouă locație Medenus livrează un portofoliu complet de produse de înaltă calitate, cu timpi de livrare scurți și la termenele stabilite.
Portofoliul de produse a fost extins și în zona filtrării, pentru a putea furniza clienților noștri, dintr-o singura sursă, întregul lanț de produse pentru reglarea presiunii gazelor.