Cine suntem?

Energy System Consult (ESC) distribuie o gama larga de produse si servicii destinate diverselor segmente industriale, intr-un spectru larg de aplicatii pentru optimizarea si eficientizarea proceselor si/sau garantarea sigurantei in functionare a sistemelor de control al fluidelor.

De la infiintare in anul 2001 si pana in prezent, Energy System Consult si-a construit o reputatie recunoscuta pe baza profesionalismului si seriozitatii cu care sunt abordate si solutionate cerintele beneficiarilor nostri.

 

Furnizori

Energy System Consult a dezvoltat de-a lungul timpului relatii de afaceri solide cu furnizori de prestigiu, ale caror produse si servicii sunt oferite prin intermediul nostru pietei romanesti. Printre ei se numara Clayton Industries,  Wika G.m.b.H, Honeywell, Siemens, Fitok, Kadant Johnson, Johnson-Fluiten, Rifox, Cesare Bonetti si altii.

 

Obiective

Furnizarea catre clientii nostri de produse si servicii la cele mai exigente standarde.

 

Misiune

Satisfacerea cerintelor beneficiarilor nostri prin produse performante si servicii de calitate, care sa le creeze acestora avantaje competitive.

 

Valori

Energy System Consult isi fundamenteaza Obiectivele si Misiunea pe valori recunoscute:

  • Energy System Consult este dedicat schimbarii si imbunatatirii continue a produselor si serviciilor oferite.
  • Cheia succesului comun consta in intelegerea, atingerea si depasirea asteptarilor beneficiarului, prin solutiile si produsele oferite, incadrarea in termenele stabilite si suportul acordat.
  • Autoevaluarea, precum si actiunile preventive si corective sunt vitale pentru imbunatatirea continua a performantelor.
  • Reducerea timpului de raspuns necesar ofertarii solutiilor
  • Parteneriatul cu Furnizorii, Contractorii si Beneficiarii este cheia identificarii si ofertarii solutiilor/produselor celor mai competitive, in beneficiul tuturor.
  • Onestitate si integritate in toate tranzactiile.