Cine suntem?

Înființată în anul 2000 sub numele de Energy System Consult, firma și-a dezvoltat o bază largă de furnizori și și-a clădit o reputație recunoscută pentru profesionalismul și seriozitatea cu care sunt soluționate cerințele beneficiarilor.
Din anul 2020, ca urmare a desprinderii activităților legate de generatoarele de abur Clayton, firma și-a schimbat numele în Energy System Components, păstrând tradiția abordării soluțiilor cu același profesionalism și seriozitate cu care ne-am obișnuit clienții.

 

Furnizori

Energy System Components a dezvoltat de-a lungul timpului relatii de afaceri solide cu furnizori de prestigiu, ale caror produse si servicii sunt oferite prin intermediul nostru pietei romanesti. Printre ei se numara Kadant Johnson, Johnson-Fluiten,  Wika G.m.b.H, Fitok, JC Valves si altii.

 

Obiective

Furnizarea catre clientii nostri de produse si servicii la cele mai exigente standarde.

 

Misiune

Satisfacerea cerintelor beneficiarilor nostri prin produse performante si servicii de calitate, care sa le creeze acestora avantaje competitive.

 

Valori

Energy System Components isi fundamenteaza Obiectivele si Misiunea pe valori recunoscute:

  • Energy System Components este dedicat schimbarii si imbunatatirii continue a produselor si serviciilor oferite.
  • Cheia succesului comun consta in intelegerea, atingerea si depasirea asteptarilor beneficiarului, prin solutiile si produsele oferite, incadrarea in termenele stabilite si suportul acordat.
  • Autoevaluarea, precum si actiunile preventive si corective sunt vitale pentru imbunatatirea continua a performantelor.
  • Reducerea timpului de raspuns necesar ofertarii solutiilor
  • Parteneriatul cu Furnizorii, Contractorii si Beneficiarii este cheia identificarii si ofertarii solutiilor/produselor celor mai competitive, in beneficiul tuturor.
  • Onestitate si integritate in toate tranzactiile.

 

Certificări

Energy System Components este certificată ISO 9001 și ISO 14001.