Transmitere de presiune

45_produse_poza

Transmitere de presiune de uz general

Transmitere de presiune relativa sau absoluta, cu domenii de masura intre 0…0.1 bar si 0…1000 bar, vacuum sau domenii compuse, care sunt montate si utilizate in medii fara pericol de explozie.

Vezi detalii

46_produse_poza

Transmitere pentru medii Ex

Transmitere de presiune relativa sau absoluta, cu domenii de masurã intre 0…0.1 bar si 0…1000 bar, vacuum sau domenii compuse, care sunt montate si utilizate in medii cu pericol de explozie.

Vezi detalii

47_produse_poza

Transmitere pentru aplicatii speciale

Unele transmitere oferite sunt dedicate unor aplicatii speciale: aplicatii UHP (Ultra High Purity), aplicatii sanitare sau pentru industria alimentara, aplicatii hidraulice, masurarii nivelelor in vase atmosferice, aplicatiilor din industria de semiconductori sau tratarea apelor.

Vezi detalii

48_produse_poza

Transmitere pentru HVAC si refrigerare

Transmiterele pentru aplicatiile HVAC si refrigerare sunt proiectate si fabricate pentru a asigura un raport pret performanta cat mai bun.

Vezi detalii

49_produse_poza

Transmitere diferentiale

Transmiterele diferentiale sunt destinate masurarii presiunilor diferentiale. Gama aplicatiilor include: pompare, filtrare, masurarea nivelelor, debitmetrie, HVAC pentru camere curate, reglarea proceselor industriale sau de distributie a energiei termice.

Vezi detalii

50_produse_poza

Transmitere cu comunicatie digitala

Transmiterele cu comunicatie seriala sunt destinate aplicatiilor de laborator (USB,  RS232) sau aplicatiilor industriale (Profibus, CANopen). Aceste transmitere necesita software sau interfete adecvate pentru citirea datelor.

Vezi detalii