Manometre

Manometre de uz general

Manometrele de uz general sunt adecvate masuratorilor de presiune a gazelor, lichidelor sau vaporilor, atata timp cat mediul de masura nu este forte vascos, nu cristalizeaza si nu ataca aliajele de cupru.

Vezi detalii

Manometre de uz industrial

In cazul aplicatiilor industriale in care gazele sau lichidele au un comportament agresiv, dar nu sunt vascoase si nu cristalizeaza, instrumentele se fabrica integral din otel inox.

Vezi detalii

Manometre cu diafragma

Aria de aplicatii a manometrelor cu diafragma fabricata complet din otel inox, este cea a mediilor gazoase sau lichide agresive, vascoase sau cu continut mare de contaminanti.

Vezi detalii

Manometre cu capsula

Manometrele cu capsula sunt destinate in mod special masuratorilor de presiuni foarte mici, ale gazelor. Anumite modele pot avea incluse protectii la suprapresiune.

Vezi detalii

Manometre de precizie

Aceste instrumente sunt destinate masuratorilor de precizie în camp sau in laborator. Unele modele sunt echipate cu oglinda pentru citirea cat mai exacta a valorilor masurate.

Vezi detalii

Manometre diferentiale

Manometrele diferentiale sunt fabricate intr-o gamã larga de tehnologii care permite acoperirea unui domeniu larg de domenii de masurã pornind de la 0…2.5 mbar panã la 0…1000 bar.

Vezi detalii

Manometre de presiune absoluta

Aceste manometre se folosesc in aplicatiile in care masurarea presiunii trebuie sa fie independenta de variatiile naturale ale presiunii atmosferice sau de altitudine.

Vezi detalii

Manometre digitale

Manometrele digitale sunt destinate aplicatiilor care necesita o citire cat mai exacta a valorii presiunii masurate, fara a fi insa un substitut al instrumentelor de laborator

Vezi detalii

Manometre cu contacte electrice

O parte din manometrele standard, pot fi echipate cu contacte electrice (vezi sectiunea de Accesorii). Alte manometre sunt fabricate din start cu contacte incluse.

Vezi detalii