Accesorii

Robineti de instrumentatie

Robinetii de instrumentatie sunt elemente de conectare a instrumentelor pentru masurarea presiunii, care au posibilitatea de eliminare a aerului din instalatie prin intermediul unui port suplimentar.

Vezi detalii

Manifolduri cu 2, 3 si 5 robineti

Aceste manifolduri sunt destinate montarii impreuna cu instrumentele diferentiale (manometre, transmitere de presiune diferentiala, presostate diferentiale) in diverse aplicatii.

Vezi detalii

Sifoane

Sifoanele sunt elemnte de montare a instrumenteleor pentru masurarea presiunii care au rolul de a reduce temperatura agentului pana la o valoare aflata sub limita maxima a instrumentului. In mod standard, sifoanele se folosesc pentru temperaturi ale agentului sub 200 oC, astfel incat temperatura la nivelul instrumentului sa fie inferioara valorii de 60 oC.

Vezi detalii

Protectii

Protectiile la suprapresiune protejeaza instrumentele la suprapresiunile accidentale, iar amortizorul de pulsatii amortizeaza pulsatiilor fluidului de masura rezultate in urma actiunii pompelor si compresoarelor.

Vezi detalii

Contacte electrice

Contctele eletronice sunt destinate comutarii sarcinilor mici, de obicei intrari in PLC-uri. Nu sunt aplicabile in zone Ex.

Vezi detalii