Cuplaje rotative CorrPro

CorrPro, dezvoltat de Kadant Johnson, este primul cuplaj rotativ care include ajustarea pozitiei sifonului din afara. Aceasta solutie patentata permite operatorului sa regleze pozitia sifonului fata de suprafata interioara a cilindrului dupa ce ansamblul sifon cuplaj este pe pozitie.

Cuplajul CorrPro foloseste o tehnologie de inel de etansare balansata (echilibrata) care depaseste in performante orice cuplaj existent pe piata. Cuplul aplicat etansarii este redus cu 60{7b000f89658a7fdd36b6578f970a52c4818bdfd5bb76c60091fff221df56d358} fata de cuplajele de abur conventionale, ceea ce conduce la reducerea costurilor energetice si a uzurii inelului de etansare. Consola inelara pentru montare asigura rigiditatea ansamblului si elimina tensiunile laterale datorate furtunelor flexibile.

Sistemul CorrPro este atat de performant incat furnizorul garanteaza, in cazul instalarii lor de catre Kadant Johnson, functionarea fara intretinere intre doua rectificari ale cilindrilor. Datorita carateristicilor sale CorrPro a devenit solutia favorita a fabricantilor masinilor de carton ondulat. Cuplajul CorrPro functioneaza pana la 243° C (450° F), 20 bar (300 psig), si 600 RPM.

Caracteristici:

Etansare echilirata cu tehnologie AI (Antimoniu impregnat)

  • Consola inelara pentru montare
  • Indicator de uzura a etansarii
  • Ajustarea pozitiei sifonului

Beneficii:

Minimizeaza uzura si tensiunile etansarii

  • Suport rigid care asigura fiabilitate si siguranta
  • Masurarea uzurii direct pe masina
  • Optimizarea transferului termic, si uniformizarea temperaturii
Documentatie tehnica