Service Clayton

Alegerea solutie tehnice

Specialistii nostri va pot ghida in procesul de alegre a solutiei optime care sa satisfaca cerintele instalatiei dumneavoastra.

In scopul asistarii cat mai complete a beneficiarului si a firmei de montaj, inginerii Clayton asigura asistenta in perioada de montaj a Centralei Termice.

Pentru facilitarea realizarii proiectului de montaj, Clayton pune la dispozitia Beneficiarului si a Proiecatntului:

  • Manuale de instalare Clayton,
  • Scheme termomecanice Clayton,
  • Scheme electrice Clayton
  • Documentatie tehnica completa a echipamentelor.

Service si asistenta tehnica

Compania noastra asigura service pentru generatoarele Clayton si instalatiile furnizate, oriunde in tara. Personalul este specializat in fabrica Clayton si beneficiaza de suportul complet al specialistilor Clayton.

Seviciile noastre includ:

  • Mentenanta preventiva – Cu cei mai multi clienti avem contracte de mentenanta preventiva, conform carora facem vizite periodice pentru a efectua operatii de mentenanta si a asiguta preformanta maxima a generatorului Clayton si a utilajelor anexe.
  • Punere in functiune – Asiguram punerea in functiune completa, reglaje si verificarile de siguranta la beneficiar. Scolarizarea personalului de exploatare se face la punerea in functiune sau la solicitarea beneficiarului.
  • Furnizare piese de schimb – Clayton Industries mentine un stoc permanent de piese de schimb care pot fi livrate imediat. Asiguram si asistenta pentru stabilirea unui stoc de siguranta in scopul scurtarii timpilor de nefunctionare la maxim. Fiecare unitate livrata este insotita de un catalog complet de piese de schimb.

 Training

Specialistii nostrii asigura instruirea initiala a personalului de exploatare, precum si instruirea periodica, daca acest lucru este cerut de catre beneficiar. Instruirea include atat partea de fuctionare a echipamentelor cat si realizarea operatiior de intretinere curenta.