SOLUTII COMPACTE

Proiectate special pentru aplicatiile care necesita mobilitate si adaptabilitate IN FIELD, unitatile mobile de producere a aburului Clayton ofera maximum de performanta si versatilitate. Dimensiunile reduse si structura usoara, permit containerizarea generatoarelor de abur Clayton, asigurand astfel  transportul facil in orice locatie.

 unitati_mobile_6

  unitati_mobile_1

 

 

 SOLUTII COMPLETE

Unitatile mobile de producere a aburului se pot livra insotite de unitati mobile de tratare a apei, asigurandu-se astfel o solutie completa, utilizabila in orice conditii locale. Unitatile mobile de tratare a apei  asigura o solutie cu un inalt grad de flexibilitate, fiind dotate cu statii de dedurizare, statii de filtrare prin osmoza inversa si filtre mecanice. De asemenea pot fi conectate cu sistemele locale de deferizare si/sau filtrare mecanica specifica conditiilor ON SITE.

 

unitati_mobile_3

 

TEHNOLOGIE DE TOP

Utilizarea modelarii 3D in proiectarea unitatilor mobile de producere a aburului permite o gestiune completa a elementelor vizuale si o proiectare rapida si corecta a echipamentelor, asigurand astfel un raspuns prompt cerintelor clientilor si un feedback usor de implementat.

 

unitati_mobile_4unitati_mobile_5

 

 REZISTENTA SI ROBUSTETE

Unitatile mobile Clayton de producere a aburului sunt proiectate pentru a face fata cu success celor mai dure conditii de transport. Alegerea materialelor si configuratia structurii interioare a containerului asigura o protectie completa si siguranta in functionare. Repartizarea sarcinilor si asigurarea mecanica a echipamentelor este conform celor mai noi standarde de siguranta rutiera si functionala determinand totodata un inalt grad de ergonomicitate.

unitati_mobile_8     unitati_mobile_9

 

 

 CAPACITATI

Unitatile mobile Clayton de producere a aburului sunt furnizate intr-o gama larga de solutii iar specialistii Clayton asigura configurarea prompta a acestora in parametrii de proces solicitati de client.

 

unitati_mobile_10