Componentele generatoarelor de abur Clayton

 

Generatoarele de abur Clayton se remarca in industria producerii aburului prin urmatoarele caracteristici constructive si functionale:

 

Dimensiuni reduse

Generatoarele de abur Clayton sunt cele mai compacte echipamente de pe piata. Raportate la solutiile clasice, dimensiunile reduse al generatoarelor Clayton permit configurarea facila a spatiilor industriale, reducand atat cheltuielile investitionale cat si pe cele de exploatare.

 

constructia_generatoarelor_2     constructia_generatoarelor_1

 

Siguranta in exploatare

Fiecare generator de abur Clayton este dotat cu sisteme de siguranta intrinseca la nivel de echipament si respecta cele mai noi standarde din domeniul sigurantei. In plus, folosirea unei cantitati de apa minime la functionarea in plina sarcina precum si absenta oricarui incident in intreaga istorie a companiei, sunt factori care garanteaza siguranta in exploatare si elimina toate riscurile asociate functionarii cazanelor clasice.

constructia_generatoarelor_11      constructia_generatoarelor_10

constructia_generatoarelor_9

 

 

Stabilitate si instalare facila

Generatoarele Clayton pot fi livrate in configuratie SKID, aceasta presupune montarea generatorului si/sau a instalatiilor auxiliare pe cadre metalice rezistente si stabile fiind usor de pozitionat sau deplasat. Cadrele metalice sunt prevazute cu talpi pentru ancorarea ansamblului in pozitia finala.

 

constructia_generatoarelor_4     constructia_generatoarelor_3

Timp de raspuns rapid

Componentele unui generator de abur Clayton sunt integrate la nivelul sistemului de automatizare asigurand o productie de abur de foarte inalta calitate, in conditii sigure, la orice variatii ale sarcinii instalatiei.

 

constructia_generatoarelor_80

 

 

Timpi de interventie minimi

Structura functionala a unui generator de abur Clayton permite accesul rapid la componentele generatorului in vederea realizarii operatiunilor de mentenanta sau service, minimizand astfel timpul de intrerupere al functionarii.

 

Fiabilitate

Fiecare generator de abur Clayton este testat inainte de livrarea catre client. Proiectarea generatoarelor si folosirea unor solutii tehnice dedicate, asigura un inalt grad de fiabilitate, dovedit de-a lungul a peste 75 de ani de activitate a companiei.